Blahodárne masáže

Senzuálne masáže Bratislava spadajú pod masáže tantrické. Tieto masáže sú charakteristické tým, že masér alebo masérka sa špeciálne venujú oblastiam intímnych partií, ktorých stimulácia a pozornosť má za následok oslobodzujúce, euforické pocity. Senzuálne masáže prinášajú aj množstvo zdravotných benefitov, a to predovšetkým pre mužov, ktorým pomáhajú predchádzať problémom napríklad s prostatou. Tantrické masáže sú v súčasnosti nie práve najlepšie pochopené a podávané druhy masáží, pretože spoločnosť je pobúrená tým, že počas masáží sú klient i jeho masérka kompletne nahí.

masaz

Je to kvôli lepšiemu precíteniu dotykov a pohybov, pretože senzuálne masáže sú masáže veľmi intímneho charakteru, vďaka čomu sú také uvoľňujúce a blahodarne a doprajú vám toľko rôznych pocitov a zážitkov ako žiadna iná masáž. Salóny venujúce sa týmto masážam nájdete prakticky všade, pretože tí, ktorí sa i napriek predsudkom spoločnosti odvážili vyskúšať jednu z masáží spadajúcich do kategórie masáží erotických, si tieto masáže zamilovali. Niet divu. Senzuálne masáže a iné masáže erotického typu v sebe ukrývajú niečo tajomné, spirituálne, oslobodzujúce. Počas tantrického masážneho programu máte pocit, ako by sa svet okolo vás zastavil a plynutie času vás viac už nezaujíma.

tantra

Všetky starosti hádžete za hlavu spoločne s problémami, obavami a pochybami a vnímate len krásne krivky vlniaceho sa tela krásnej, podmanivej, mladej a okúzľujúcej masérky, ktorá vám dopriava všetku pozornosť a slasť sveta. Od momentu, kedy vkročíte do tantrického salónu, sa vám vami vybraná masérka bude venovať a bude vám plne k dispozícii. Na začiatku tantrických masáží je často zvykom rituálny pozdrav namaste, ktorý pramení z budhistického učenia, ktoré poskytlo všetky svoje múdrosti, vyznanie a základy celému tantrizmu. Po ňom nasleduje akýsi rýchlo kurz dýchania, kde vám masérka v krátkosti všetko objasní.